HOOFDKUSSENS

Door te kiezen voor een duurzaam hoofdkussen van Lakebos, kiest u volop voor uw eigen slaapcomfort en vermijdt u nek- en rugklachten.
Onze kussens zijn niet enkel een zegen voor uw nek, maar ook verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.
Het is belangrijk dat uw hoofdkussen aangepast is aan uw slaaphouding. Bent u een zijslaper? Dan is een hoger, hard model ideaal voor u. Bent u een buikslaper? Kies dan een laag, makkelijk indrukbaar kussen. Bent u een rugslaper? Dan gaat u het best voor een hard kussen.

  • Elegant, licht, romig zacht of stevig
  • Makkelijk vorm te geven volgens uw eigen wensen
  • Lange levensduur, 100% Belgisch vakmanschap
  • Onberispelijke afwerking

Meer algemene info over Lakebos hoofdkussens.

hoofdkussens – natuurvulling

Niks voelt zo luxueus aan als een hoofdkussen gevuld met zachte dons. Een donzen hoofdkussen is elegant en licht en makkelijk vorm te geven naar wens. Van stevig tot mollig, van zacht tot hard.
De Lakebos hoofdkussens met dons zijn duurzaam, voelen aangenaam fris en verluchtend aan en zijn ideaal voor buik- of rugslapers.
Ontdek hieronder de verschillende soorten hoofdkussens van Lakebos .


hoofdkussens – synthetische vulling

De synthetische hoofdkussens van Lakebos benaderen het slaapcomfort van natuurechte dons. Een synthetisch hoofdkussen is ideaal voor mensen met allergieën.
Door het makkelijk wasbare karakter kennen de synthetische hoofdkussens een lange levensduur. 100% Belgisch vakmanschap, uiterst zacht en onberispelijk afgewerkt.