DEKBED OVERTREKKEN INFO

Lakebos bedsets

Lakebos biedt het ultieme slaapcomfort en is op en top Belgische kwaliteit. Er zit schoonheid in duurzaamheid, in de dingen die de tijd weerstaan.

Lakebos bedlinnen is zacht en tegelijk degelijk, hét bedlinnen bij uitstek dat ervoor zorgt dat u ‘s morgens uitgeslapen en fit aan uw dag begint.

uitgekiende confectie

Om het natuurlijk aspect van katoen te behouden, werd dit weefsel niet chemisch behandeld tegen krimp. Door het weefsel zo weinig mogelijk chemisch te behandelen, komen de natuurlijke eigenschappen van katoen volledig tot hun recht en wordt het milieu minder belast.

De Lakebos confectie houdt rekening met de ‘natuurlijke krimp’ van katoenweefsels tijdens het wassen. Daardoor lijken de afmetingen in sommige gevallen wel tot 10% te groot, dit is normaal.

Na enkele wasbeurten aan de maximum toelaatbare was- en droogtemperatuur zullen de afmetingen krimpen tot de gewenste waarde. Het product zal blijvend perfect passen, ook al wordt nadien op een lagere temperatuur gewassen. De wasvoorschriften op het productlabel vermelden de maximum toelaatbare temperaturen. Kies voor uw overtrek steeds dezelfde afmeting als uw donsdeken.

Alle Lakebos overtrekken zijn geconfectioneerd met een flessenhals voetflap van +/- 50 cm lang. De breedte van de voetflap is steeds ongeveer gelijk aan de matrasbreedte, zo zit de voetflap volledig onder de matras verstopt. Bij ‘doorlopende’ voetflappen kan het voeteinde van het bed nooit mooi opgemaakt worden.

De confectie van onze overtrekken voorziet in ‘ronde hoeken’. Dit heeft als voordeel dat het donsdeken of dekbed de overtrek volledig opvult tot in de hoeken, waardoor het donsdeken of dekbed niet verschuift. Bovendien zijn dergelijke hoeken sterker dan ‘rechte hoeken’ die makkelijker uitscheuren.


enkele tips

Draai het wasgoed binnenstebuiten en zorg voor voldoende ruimte in de was- en droogtrommel. Dit voorkomt tumbler strepen op het wasgoed. De eerste keer het product afzonderlijk wassen. Nooit wasmiddel met bleekmakers gebruiken.
Aanbevolen wasmiddel: ARIEL – PERSIL (vloeibaar – color)

Zorg ervoor dat bij het optrekken van uw hoeslaken of beschermer het Lakebos label steeds linksboven of rechtsonder zit. Zo heeft u bij het opmaken van uw bed meteen de juiste richting te pakken.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Lakebos nieuwsbrief
ontvang onze nieuswbrief met nieuwe collecties, interessante acties enz.
ErrorHere