OVER ONS

OVER ONS

Lakebos donsdekenfabriek
100% Belgische productie – top kwaliteit – duurzame produkten
fabriekswaarborg – donsdeken herwerking
Lakebos 1954

1954

“Lakebos broers & zusters” ziet het levenslicht te Ruddervoorde bij Brugge. De remises van het domein der Lakenbosschen (vandaar de naam Lakebos) bieden onderdak aan het bescheiden machinepark. Van bij de start wordt publiciteit gemaakt voor moeders van goeden huize over het “welbehagen” van Lakebos dé donsdeken.

Lakebos 1957

1957

Als oplossing voor “nijpend plaatsgebrek” wordt een aangekocht pand betrokken te Zonnebeke. Naast “welbehagen” is “mode” nu het toverwoord: het bed wordt meer en meer bekorend opgesmukt.

Lakebos 1979

1979

Lakebos Veder- en donsfabriek NV verhuist opnieuw naar een gloednieuwe productie-eenheid te Ieper. Het bed en de slaapkamer zijn deel geworden van het dagelijkse leven. Nog meer dan vroeger weten duizenden mensen het “welbehagen” te waarderen in hun jachtige leven.

Lakebos donsdeken fabriek

op heden

biedt Lakebos exclusive bedding een volledig programma slaapcomfort aan. Door de jaren heen zijn “kwaliteit” en “passie” onze leidraad. Daarom worden onze donsdekens, hoofdkussens, hoeslakens en donsdekenovertrekken in eigen productie en op eigen bodem gefabriceerd. Bijhuizen of zusterfirma’s komen er niet bij te pas, enkel zo wordt onze doelstelling bereikt:

“welbehagen” door kwaliteit…

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Lakebos nieuwsbrief
ontvang onze nieuswbrief met nieuwe collecties, interessante acties enz.
ErrorHere